• Lid worden

  Menvereniging Waal en Linge kent de volgende lidmaatschappen:

   1. Instructielidmaatschap. De instructieleden kunnen wekelijks op donderdagavond aan de menlessen deelnemen. In overleg met het bestuur wordt een instructielid lid ingedeeld in één van de vier lessen. Een nieuw lid wordt bij de KNHS als lid aangemeld.

  2. Activiteiten lidmaatschap. Mocht je alleen aan activiteiten deel willen nemen kun je ook alleen activiteiten lid worden. Als activiteiten lid wordt je ook aangemeld bij de KNHS.

  3. Actieve donateurs. De actieve donateurs steunen de vereniging en kunnen deelnemen aan de activiteiten.

  De contributie wordt jaarlijks na de ledenvergadering in rekening gebracht. De kosten van het KNHS-lidmaatschap worden op de contributienota doorberekend aan de leden.

  Startpassen dienen zelf aangevraagd en opgezegd te worden bij de KNHS.

  Lid worden van Menvereniging Waal en Linge? Leuk, we begroeten je graag! Een lidmaatschap kan op elk moment starten, door onderstaand aanmeldformulier in te vullen

  Opzeggen lidmaatschap. Jammer dat je het lidmaatschap op wilt zeggen. Opzegging van een lidmaatschap voor een aankomend kalenderjaar moet gebeuren vóór 1 november van het huidige kalenderjaar. Opzeggingen kunnen via de mail doorgegeven worden aan het secretariaat (bestuurwaalenlnge@gmail.com).

  Deze wordt per mail bevestigd voor ontvangst en afhandeling van het lidmaatschap. Startkaarten dienen zelf opgezegd te worden bij de KNHS.

   

 • Aanmeldformulier

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!