Nationale SMW Beesd 2021

I.v.m. het corona virus datums onder voorbehoud.

Om ons toch al voor te bereiden op de mogelijk grote wedstrijd in Beesd hebben besloten om wel alvast een datum te plannen zodat we in de agenda in ieder geval een plaatjes vrij kunnen houden (als rijder en natuurlijk als vrijwilliger). Het is natuurlijk wel afwachten hoe de situatie op dat moment zal zijn, we hebben daarom twee weekenden gepland voor deze wedstrijd: 16-17 juli en 23-24 juli. In het geval dat er nog beperkende maatregelen zijn en daardoor grote groepen nog niet samen mogen komen. We zullen dan de wedstrijd verdelen over 2 weekenden zodat de grote van de wedstrijd aanzienlijk minder zal zijn. Natuurlijk moeten we tegen die tijd kijken of dit mag en haalbaar is.Als er geen beperkende maatregelen zijn, gaan we voor één prachtige wedstrijd in het weekend van 16-17 juli! Dus noteer in ieder geval deze data!

Mocht het allemaal doorgaan opent Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt wederom haar poort voor onze nationale menwedstrijd! Iets waar we als menvereniging enorm dankbaar voor zijn!

1. logo Heerlijkheid MarienwaerdtWil je Landgoed heerlijkheid Mariënwaerdt ook een keer op een andere manier bezoeken? Neem dan eens kijkje op de jaarlijkse Landgoedfair! Klik hier voor meer informatie!

poort mw