Menvereniging Waal & Linge

Welkom op de website van Menvereniging Waal & Linge. Je vindt hier informatie over onze vereniging, onze activiteiten en over de mensport. Indien je vragen hebt waarop je hier geen antwoord vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Menvereniging Waal & Linge kort samengevat

  • Meer dan 185 leden
  • Mentrainingen
  • Buitenritten
  • Dressuur
  • Vaardigheid
  • Samengestelde wedstrijden
  • Verenigingsactiviteiten
  • Indoormarathons

Beste bezoeker,

Welkom op de website van menvereniging Waal & Linge. Op deze site wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten, wedstrijden, uitslagen en nieuwtjes van de menvereniging.

De menvereniging Waal & Linge bestaat uit ruim 185 leden. Deze zijn onderverdeeld in instructieleden, activiteitenleden en actieve donateurs.

Het thuisfront van de vereniging is in de Betuwe. Wekelijks worden er voor onze instructieleden lessen gegeven in de Harten Hoeve te Deil.

Naast gezelligheid en kameraadschappelijke sfeer, heeft de vereniging als doelstelling om de leden te laten kennismaken met de mensport in de breedste zin van het woord.

Waal & Linge streeft ernaar om zoveel mogelijk menners van alle niveaus deel te laten nemen aan wedstrijden zoals dressuur, vaardigheid en (indoor)marathons. Zo worden er dus onderlinge wedstrijden georganiseerd maar ook officiële KNHS wedstrijden. Voor de beginnende menner met weinig (wedstrijd) ervaring, is dit dus een uitstekende opstap om ervaring op te doen voor de grotere wedstrijden.

De recreatieve rijder komt bij Waal & Linge ook goed aan zijn trekken. Er worden diverse ritten gereden, zoals de bosritten, bloesemtochten en snertrit. Deze ritten zijn vaak in gezelschap van niet rijdende leden. Na afloop is er meestal een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje.

Dankzij onze enthousiaste leden, vrijwilligers en sponsoren is het mogelijk dat wij ieder jaar weer vele activiteiten kunnen organiseren. Wij wensen u veel lees plezier op onze site en hopen u te kunnen enthousiasmeren om een kijkje te nemen op onze lesavond of een proefles te nemen.

Bestuur

Menvereniging Waal & Linge