Onderlinge Marathon Deil

Afgelopen zaterdag 21 oktober 2017 hebben we in manage de harten hoeve in Deil weer een fantastische wedstrijd gehad.

Op vrijdag avond is er een mooi parcours gebouwd door enthousiaste menners en natuurlijk onder deskundige leiding van Rene Schuiling (die het parcours getekend had en jury was) en als wedstrijdleiding Arie van Zanten.
13 Poortjes en 2 meervoudige hindernissen een van mooie hekjes en een van strobalen. Waren een mooie uitdaging voor menig menner.
Op zaterdag ging de eerste deelnemer om 13:00 van start en natuurlijk waren er in de bak weer de nodige vrijwilligers aanwezig. Ook de tijdwaarneming was deze keer weer electronisch en de muziek (Jamy) was weer aanwezig om de boel muzikaal op te leuken.
Het was eigenlijk in alle rubrieken spannend maar bij de rubriek 2 span paard was het helemaal spannend, 2 bestuursleden en Teun Zaaijer die met zijn 3e er een spannende strijd van maakten.
Helaas verliep de 3e ronde voor Ad en zijn nieuwe groot niet zo best en is de aanspanning in de bocht omgeslagen. Gelukkig zijn de paarden van ad rustig en aan het eind van de bak werden ze door de Johan en Pim vakkundig stil gezet. Jony liep gelukkig ook al snel weer en Ad is ook gelukkig weer aan het herstellen van de klap die hij heeft gemaakt.
De juryleden Wout Ent en Marian van Arkel hebben tot 21:00 in de avond scherp opgelet en geen balletje is hun ontgaan.
De prijsuitreiking in de manage was gezellig en verliep vlot. Onder leiding van Kees van Tuijl werden de prijzen uitgereikt. Mocht je de uitslagen nog eens terug willen lezen klik dan hier.
Graag wil ik manage de Harten Hoeve bedanken voor het beschikbaar stellen van de locatie en Conny voor het goed regelen van de bar en catering en overige zaken.
Natuurlijk wil ik graag ook alle vrijwilligers, Juryleden, Parcourbouwers, rijders en overige aanwezigen bedankten voor ieders inzet. Zonder jullie was het niet zo’n leuke dag geworden.