Onderlinge dressuur en Vaardigheid 14-10-2017

Afgelopen zaterdag hebben we weer een leuke spetterende activiteit gehad.
De dressuur vaardigheid wedstrijd bij de Familie van Tuijl stond op het programma.
 waalenlinge

Kees was op zaterdag morgen nog druk bezig om zijn landgoed mooi te maken door snel nog even te maaien en toen stonden de eerste vrijwilligers en juryleden alweer op de stoep.

Wout Ent en Cor Hak waren deze dag verantwoordelijk voor de vaardigheid. Wout liet op zeer kundige wijze alle rijders naar binnen zodat het allemaal top en op tijd verliep.
De tijdwaarneming die Johan de Hoop had meegenomen werd bediend door Cor Hak en ook de punten werden door hem bijgehouden. In het veld stond het team van manege de Harten hoeve paraat om alle afgereden ballen er weer super snel op te leggen.
De Parcoursbouwer (Stefan van de Meiden) had een super mooi parcours neergezet en hij zat samen met Wout en Cor heerlijk op een stoel te kijken na hoe al onze rijders het ervan af brachten. Natuurlijk waren de heren oplettend en afgereden ballen en tijdsoverschrijding werden genoteerd.
Melina Timmermans had bij de dressuur de taak om iedereen tijdig in de ring te krijgen en dat liep ook allemaal vlekkeloos.
De dressuur was spannend, er werd flink gestreden en iedereen had erg zijn best gedaan om er weer tip top uit te zien met zijn of haar aanspanning. De jury was Dhr van Zetten (zelf hoog dressuur gereden) en hij deelde de punten uit. Zijn vrouw was schrijfster en samen hebben ze er een mooie dag van gemaakt.
Natuurlijk is er aan de inwendige mens ook gedacht. De friet wagen van de Kwast uit Waardenburg was er en natuurlijk had Kees en zijn familie voor een heerlijk koel drankje gezorgd.
Al met al een geweldig mooie dag met mooi weer en uiteindelijk is het een super leuke wedstrijd geweest. Bij deze wil ik natuurlijk alle vrijwilligers die hebben meegeholpen aan deze wedstrijd bedanken. Ook wil ik bedanken Dhr en Mevr van Zetten, Stefan van der Meijden en natuurlijk Familie van Tuijl voor het beschikbaar stellen van hun mooie terrein. En als laatste Johan voor het beschikbaar stellen van de elektronische tijdwaarneming, Zonder al deze personen was het niet zo’n geweldige wedstrijd geweest.
Klik hier voor de uitslagen!