Leden info

Menvereniging Waal & Linge kent de volgende lidmaatschappen:

 1. Instructielidmaatschap
  De instructieleden kunnen wekelijks op donderdagavond aan de menlessen deelnemen en krijgen les van twee instructeurs die om de week les geven. De menlessen worden gegeven op Manege De Harten Hoeve te Deil. In overleg met het bestuur wordt een lid ingedeeld in één van de vier lessen. Een nieuw instructie lid wordt bij de KNHS als lid aangemeld.
 2. Activiteitenlidmaatschap
  Mocht je alleen aan de activiteiten willen deelnemen kun je ook alleen activiteiten lid worden. Als activiteiten lid wordt je ook aangemeld bij de KNHS.
 3. Actieve donateurs
  De actieve donateurs steunen de vereniging en kunnen deelnemen aan de activiteiten.

De contributie wordt jaarlijks na de ledenvergadering in rekening gebracht. De kosten van het KNHS-lidmaatschap worden ook op deze contributienota doorberekend aan de leden. Startpassen dienen zelf aangevraagd of opgezegd te worden bij de KNHS.

Lid worden van Menvereniging Waal & Linge? Leuk, we begroeten je graag! Een lidmaatschap kan op elk moment starten. Stuur een mailtje naar bestuurwaalenlinge@gmail.com met de volgende gegevens: 

 • Naam, achternaam
 • Adres
 • Mailadres
 • Geboortedatum
 • Welk lidmaatschap
 • Relatienummer van de KNHS (indien je deze al hebt)
 • Telefoonnummer

Opzeggen lidmaatschap
Jammer dat je je lidmaatschap wilt opzeggen. Opzegging van lidmaatschap voor een aankomend jaar moet gebeuren vóór 1 november van het huidige jaar. Opzeggingen kunnen per mail worden doorgegeven aan het secretariaat (bestuurwaalenline@gmail.com) en deze moet per mail bevestigd worden. Startkaarten dienen zelf opgezegd te worden bij de KNHS.

Uitkomen voor Menvereniging Waal & Linge
Ben je bij meerdere verenigingen KNHS-lid, maar wil je voor onze vereniging uitkomen op KNHS wedstrijden? Dan kan je dit via de onderstaande link doorgeven of wijzigingen: Overstapservice – KNHS