25 mei 2019 – Onderlinge SWM Herwijnen

Ook in 2019 zijn alle leden weer van harte welkom bij Fam. Kaldenberg aan de Lingedijk in Herwijnen. De opzet van deze wedstrijd zal gelijk zijn aan als andere jaren. ‘s Morgens zullen we starten met de dressuur en aansluitend wordt de vaardigheid gereden. Wanneer de laatste rijder de vaardigheid heeft verlaten dan zal de eerste rijder gaan starten in het wegtraject van circa 5 kilometer. Na een kleine rustpauze kunnen de menners hun kunsten gaan vertonen in de zes hindernissen welke op het terrein zijn gelegen. Evenals vorig jaar zijn de brug, heuvel en de waterbak in de hindernissen opgenomen. Deze oefenwedstrijd is voor ieder lid van Waal en Linge een ideale dag om te oefenen. Alle rijders van ieder niveau kunnen aan deze dag deelnemen.

Tijdens deze dag zal er wederom een beroep worden gedaan op de niet rijdende leden om als vrijwilliger een post in te nemen. Ben je beschikbaar om een dagdeel te helpen, geef het door aan Marieke de Gast – Hak: mariekehak@xs4all.nl of telefonisch te bellen op 06-13833830.

Opgeven voor deze wedstrijd kan door het digitale inschrijfformulier in te vullen: Klik hier voor het inschrijfformulier!

Dressuurproef wordt verreden in een baan met de afmeting 40 x 80

Downloads:
proef-klasse-l-alle-aanspanningen-versie-januari-2018

Heb je nog vragen neem dan even contact op met Ad van Zandwijk, 06-55725248.