8 juni 2019 – Dressuur & Vaardigheid Neerijnen / MDO kampioenschappen

Net als voorgaande jaren organiseren we op 8 juni in samenwerking met Tielerwaard west weer een dressuur & vaardigheid wedstrijd. Echter dit jaar zal de wedstrijd verreden worden op een andere locatie namelijk: Diepersestraat 1a , 4182 PJ te Neerijnen. Tevens vinden dit jaar de District Kampioenschappen Oost plaats bij onze Menvereniging!

MDO kampioenschappen
Tevens organiseren we in samenwerking met Mendistrict Oost de District Kampioenschappen dressuur & vaardigheid Outdoor! Klik hier voor alle informatie m.b.t. de MDO kampioenschappen.

Waal & Linge impuls rubriek
Ook is er een impuls rubriek waar u zich als lid van Menvereniging Waal & Linge voor kan inschrijven. Hierbij mag u twee dressuurproeven en één vaardigheidsparcours rijden. U hoeft niet in het bezit te zijn van een KNHS startpas, echter moet u wel lid zijn van de KNHS. Omdat de wedstrijd een KNHS kampioenschap is, zal er een I&R controleur aanwezig zijn. Neem daarom je paardenpaspoort mee!
Inschrijven kan door een mail te sturen naar bestuurwaalenlinge@gmail.com met de volgende gegevens: Voornaam, achternaam en naam paard. Let op! Uiterste inschrijfdatum hiervoor is 18 mei!

Voor vragen graag contact opnemen met Kees van Tuijl. Telefoonnummer:  06- 51377142
Mail: keesvantuijl@planet.nl of bestuurwaalenlinge@gmail.com