Anne Zaaijer en Marissa Schuiling naar WK-ponymennen

Van 25 tot en met 29 september vinden de wereldkampioenschappen ponymennen plaats in het Hongaarse Kisbér-Ászár.
Maar liefst twee leden, hoe bijzonder is dat, van onze menvereniging zijn door de
bondscoach geselecteerd om hieraan deel te nemen.

Zowel Anne Zaaijer met Ravell en Marissa Schuiling met Kyra komen hier individueel aan de start.

Voor beide combinaties wordt dit een bijzondere wedstrijd. De pony’s Ravell en Kyra hebben hun sporen inmiddels ruimschoots verdiend in de wedstrijdsport op het hoogste niveau. Ze mogen op dit WK nog een keer hun kunsten vertonen om daarna te gaan genieten van hun pensioen en alles wat ze leuk vinden.

Waal en Linge wenst menteam Marissa Schuiling en Drivingteam Zaaijer een goede reis, fantastische wedstrijd en geniet van alles wat jullie te wachten staat.

SUCCES!

Anne Zaayer

Marissa Schuiling

Nog twee weken te gaan voor SMW Beesd 2019!

Nog maar twee volle weken voordat SMW Beesd weer van start zal gaan! De voorbereidingen zijn in volle gang, om er ook dit jaar er weer een mooie wedstrijd van te maken. De bouwavonden vinden inmiddels plaats op woensdagavond i.p.v. dinsdagavond! Heb je tijd en zin om te helpen? Neem dan contact op met Kees (06-51377142) en kom woensdagavond gezellig naar Mariënwaerdt!
Zonder jullie hulp geen SMW Beesd! Ook dit jaar kunnen we weer alle hulp gebruiken. Ben je beschikbaar om een dag(deel) te helpen, geef het door aan Marieke de Gast – Hak: mariekehak@xs4all.nl of telefonisch te bellen op 06-13833830. Onze dank is groot!

18,19,20 juli samengestelde wedstrijd Beesd

Nog maar 5 weken en dan is het zover.
De leukste, gezelligste en op een mooie locatie gelegen samengestelde menwedstrijd; op de Mariënwaerdt in Beesd.
18 en 19 juli 2019 hobbyklasse, klasse L en klasse M enkelspan.
19 en 20 juli 2019 klasse M
meerspannen en klasse Z.
Inschrijven kan nog via KNHS.

Zaterdag a.s. DK outdoor dressuur en vaardigheid te Neerijnen

Zaterdag vinden de district kampioenschappen Oost dressuur en vaardigheid plaats bij de Fam. van Tuijl te Neerijnen. Deze wedstrijd wordt mede-georganiseerd door Mendistrict Oost. Voor alle relevante informatie verwijzen we u naar de website van Mendistrict Oost (klik hier).

Wedstrijdadres: Diepersestraat 1A NEERIJNEN

Heeft u zaterdag nog tijd om te helpen? Bel of app dan Marieke de Gast Hak 06-13833830. Onze dank is groot!!

 

SGMW Beesd met een vernieuwde opzet!

De samengestelde menwedstrijd van Menvereniging Waal en Linge wordt al weer voor de vijftiende keer georganiseerd op het eeuwenoude landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd.

De eigenaren, Frans en Nathalie van Verschuer, dragen de wedstrijd een warm hart toe en willen graag ondersteunen bij de opzet ervan.

Zo worden er dit jaar een aantal hindernissen vernieuwd, het parkeerterrein wordt verlegd en wordt er veel aandacht besteed aan de dressuurbanen. Klasse L en M worden verreden op 18 en 19 juli en een deel van klasse M en geheel klasse Z op 19 en 20 juli. Tevens kan worden ingeschreven voor dressuur en vaardigheid, alsmede FEI proeven voor de rijders van WK”s in  Drebkau en Kisber.

Inschrijven kan vanaf heden via mijnknhs.nl.