SGWM Beesd

het laatste nieuws SGWM Beesd 2014 kijk -> SMW Beesd.

Laatste nieuws geplaatst op de site op 28-07-2014,

Klik hier->Aangepaste startlijst CAN Klasse 3 en 4 Beesd versie 28 juli 

Klik hier->   Marathonoverzicht-Klasse-34

Klik hier-> Aangepaste startlijst Klasse 1,2 en hobby Beesd versie 28 juli        Lees verder

Geplaatst in Laatste Nieuws, Wedstrijden | Reageren uitgeschakeld

Ingezonden nieuws:NK Tandem

       

Nico Avezaath uit Maurik deed mee aan de NK Tandem in Varsseveld.’  de dressuurproef op zaterdag met Appie en Zagro voor de wagen ging heel  fijn maar ondanks de dazen viel de score tegen
De Vaardigheid liep met Appie en Amigo liep super en foutloos
maar ook de andere waren foutloos en  de 12 punten afstand met nr 1  bleef er Dus het werdt een pittige marathon over een afstand van 16 km en 6 hindernissen moest ik 60 seconden inhalen en dat werden er 80 Mijn streven dat ik dat lintje wilde hebben kreeg ik voorelkaar, met behulp , want alleen wordt je niet kampioen dat doe je samen met grooms en familie gr Fam Avezaath

Geplaatst in Laatste Nieuws | Reageren uitgeschakeld

Lesavond op Marienwaerdt

Lesavond voor vaardigheid en marathonrijden.

Op donderdag 17 juli was er in plaats van de lessen op dinsdag en donderdagavond een instructieles op de Marienwaerdt bij de waterhindernissen in marathonrijden en vaardigheid .De instructie was gedaan door Rene Schuiling en Ewoud Boom.

Zie foto’s-> klik hier 

Geplaatst in Foto album, Laatste Nieuws | Reageren uitgeschakeld

Nieuwe hindernis nr 8 op Mariënwaerdt bijna klaar….

Beste menners, Voor het NK welke door menvereniging Waal en Linge op 31 juli , 1 en 2 aug op Mariënwaerdt word gehouden is een nieuwe hindernis gemaakt, het is hindernis nr 8. Het is een hindernis welke op een heuvel is gemaakt.  Het is een spectaculaire en mooie hindernis.

Zie hier nieuwe foto’s van de spectaculeren hindernes nr 8 -> klik hier   van niets tot…………………. een spectaculaire hindernis.

 

De hindernis is mede mogelijk gemaakt door de Fa. Hout Tuin Timmer en Haardhout van der  Wal uit Noordbergum.   www.vanderwalhout.nl

Geplaatst in Laatste Nieuws | Reageren uitgeschakeld

Waal en Linge leden actief in Heyenrath

Waal en Linge bovenaan op het Best Western Driving Event in Heyenrath.
 
Afgelopen weekend vond voor de 1e maal het Best Western Driving Event plaats 80 menners uit acht verschillende landen  streden om de hoogste eer.
Door de hevige regenval in de afgelopen week, Lees verder
Geplaatst in Laatste Nieuws | Reageren uitgeschakeld

Bouwavond Mariënwaerdt

Beste Menners ,

Dinsdag 15 juli  is het een bouwavond in Beesd , met maaien van de hindernissen , een nieuwe hindernis bouwen en de rest onderhoud aan plegen .En zoals jullie allemaal weten maken vele handen licht werk  ook zijn dit altijd gezellige avonden .

Heb je een bosmaaier  neem die mee want de eerste keer zal er wat meer gemaaid moeten worden . we zijn al bezig geweest maar het is groeizaam weer geweest dus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Je mag gewoon komen om 19.00uur opgeven bij Kees of Ad mag ook dan kunnen wij al wat werk verdelen .

Bestuur W&L

 

Geplaatst in Laatste Nieuws | Reageren uitgeschakeld

SWM Tull en ‘tWaal

4 en 5 juli werd er een mooie wedstrijd georganiseerd door de Rijnruiters

in Tull en’tWaal ,vrijdag werden dressuur en vaardigheid onder zomerse temperaturen verreden maar op zaterdag begon het te regenen en werden de hindernissen wat glibberig waardoor er diverse menners omgingen, Lees verder

Geplaatst in Laatste Nieuws | Reageren uitgeschakeld

Mededeling

Hallo leden,

Voor het bestuur is het een onmogelijke taak om alle wedstrijden die de leden rijden bij te houden. Maar wij vinden het wel leuk om dit op de site te vermelden. Daarom een vraag aan jullie: Als jullie gereden hebben en jullie vinden het leuk om dit te melden op de site stuur dan een mail naar lionne74@kpnplanet.nl met een leuk verhaal erbij en waar je bent geeindigt in het klassement. Dan zorgen wij ervoor dat het op de site komt te staan.

Geplaatst in Laatste Nieuws | Reageren uitgeschakeld

Dressuur en vaardigheid op landgoed Mariënwaerdt in Beesd.

Op zaterdag 21 juni was er een dressuur en vaardigheid wedstrijd in Beesd gereden. Je kon er 2 dressuur proeven rijden en uiteraard een vaardigheid parcours.
Zie foto’s -> klik hier       Klik hier  -> Uitslag 2 onderdelen Beesd 21 juni 2014
 
 
Geplaatst in Foto album, Laatste Nieuws | Reageren uitgeschakeld

SGMW HERWIJNEN 24 MEI 2014

Afgelopen zaterdag 24 mei 2014 was er een onderlinge samengestelde menwedstrijd van Menvereniging Waal & Linge aan de Lingedijk te Herwijnen bij de Fam Kaldenberg.

      

In eerste instantie werd er gevreesd voor slecht weer. Lees verder

Geplaatst in Foto album, Laatste Nieuws, Wedstrijden | Reageren uitgeschakeld