Foto’s Bloesemtocht 23-04-2016

Groot succes Bloesemtocht

Op 23 april heeft menvereniging Waal en Linge weer hun jaarlijkse bloesemtocht georganiseerd.
Om half negen stond de koffie al klaar bij voorzitter Kees van Tuijl en zijn familie. Om kwart over tien is een stoet van maar liefst 27 aanspanningen vertrokken voor een mooie rit met veel bloesem uitgezet door Cor Hak. Lees verder

Nieuwbrief Waal & Linge 2016

Beste leden,

Hierbij de allereerste nieuwsbrief van 2016 vol met activiteiten voor komende periode. De brief was reeds al verstuurd per mail, maar nu ook online te vinden. Hierin is de vertrektijd van de Bloesemtocht aangepast naar 10.30.

Veel leesplezier en graag hopen wij jullie tijdens een van onze komende activiteiten weer te zien.

Klik hier voor die Nieuwbrief.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur, Marieke en Marjan

Geslaagd Districtskampioenschap.

rozetten

Afgelopen zaterdag was Waal en Linge organisator van de DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN  Dressuur en Vaardigheid van Mendisctrict Oost. Wederom waren we te gast, op de prachtige accommodatie van de Lingebrug in Zoelen. Het selectiebeleid van Oost heeft zijn vruchten afgeworpen, volgens Wil van Hulst en Hetty Nawijn, (jury), we hebben mooie combinaties gezien en goede proeven met een hoog niveau. Als Waal en Linge zijn we natuurlijk bijzonder trots dat er goed gepresteerd werd door onze leden. Berrie Komejan reedt zijn schimmeltjes soepel en harmonieus naar het kampioenschap in de B dressuur tweespan pony. In de L dressuur enkelspan pony, was Marcel Hermans heer en meester, met flair en expressie stuurde hij zijn ruin door de baan, wat door beide jury’s met een 1e plaats werd beloond. Een terechte Kampioen. Willie Baauw, reedt haar Willem naar het reservekampioenschap in de Z dressuur en de ZZ vaardigheid, Annegreet Zaaijer deed hetzelfde met Ravel in de ZZ dressuur.

Alle kampioenen en reserve kampioenen van harte gefeliciteerd.

kampioenen waal en linge Zoelen

Willie Baauw Marcel Hermans Annegreet Zaaijer en Berrie Komejan

kampioenen dressuur zoelen

Kampioenen Dressuur

 

Alle uitslagen vindt U hier: Uitslagen DK Zoelen

Ledenvergadering 4 maart 2016

Op 4 maart 2016 heeft de Algemene Ledenvergadering van menvereniging Waal & Linge plaats gevonden. Deze vergadering, die plaats vond in de Nieuwe Refter op Landgoed Mariënwaerdt, werd wederom druk bezocht. Tijdens deze vergadering werd teruggeblikt op het afgelopen ‘oude’ jaar, maar ook snel weer vooruitgeblikt naar de agenda van het komende jaar. Ook heeft er een bestuurswisseling plaats gevonden. Er werd afscheid genomen van Lionne de Heus als bestuurslid. Toegetreden tot het bestuur is Marjan van Lavieren, zij zal de taken van Marieke de Gast-Hak op zich nemen. Na afloop van de vergadering werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

20160308095214

Mark Jan Vink sprak namens Mendistrict Oost

Lionne de Heus neemt afscheid

Lionne de Heus neemt afscheid

Hans Zumbrink lichtte de nieuwe dressuurproeven toe

Hans Zumbrink lichtte de nieuwe dressuurproeven toe

20160308095124

Bestuur Waal & Linge

Marjan van Lavieren

Marjan van Lavieren