Voorlopige startlijst DV 7 februari 2015

>klik hier<  voorlopige startlijst WL 7 febr 2015 versie 26 jan

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Indoor mini marathon Houten

Afgelopen vrijdag 23 januari en zaterdag 24 januari hebben verschillende leden van onze vereniging weer deelgenomen aan de mini marathon te Houten. We kunnen wel zeggen dat Waal en Linge weer goed vertegenwoordigd was. Een vijftal leden wist zich te plaatsten voor de finale. Nederlands kampioen Marissa Schuiling stuurde haar nieuwe 5 jarige pony weer soepel door de hindernissen. Dit werd beloond met een eerste plaats bij de enkelspan pony,s. Haar  zus Anniek Schuiling reed met haar Aron een mooie wedstrijd en eindigde in de enkelspan paarden rubriek als 5de. Gerco van Tuijl maakte in de finale een stuur fout en dit koste hem wat plaatsen maar werd toch nog 4de. Bij de tweespan paarden was het zo als gewoonlijk weer spannend. Kees van Tuijl wist zich naar een mooie 3de plaats te rijden in de finale. Kees Meel-Roseboom stuurde zijn dravers naar een eerste plaats.

Geplaatst in Laatste Nieuws | Reageren uitgeschakeld

Bijscholing concoursprogramma

Bijscholing 3Bijscholing Concoursprogramma succesvol

Op vrijdagavond 16 januari organiseerde menvereniging Waal en Linge in samenwerking met WPA adviseur Guusta van Ommeren een bijscholing over het Concoursprogramma.

Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Uitslag Betuwe cup 09 jan 10-jan 2015

Zie hier voor uitslagen Betuwe cup 09/10 jan 2015  klik hier -> Uitslag 

Zie hier -> Finale uitslag

Geplaatst in Laatste Nieuws, Wedstrijden | Reageren uitgeschakeld

Bestel uw kaarten voor De Strijd der Districten via Waal en Linge.

1 februari barst de strijd los tussen de districten in Ermelo.

In deze spectaculaire minimarathon zullen de geselecteerde menners alles uit de kast trekken, om de fel begeerde district cup.Voor District Oost zijn, Marissa Schuiling, enkelspan pony en Anniek Schuiling, enkelspan paard, lid van Waal en Linge geselecteerd om deel te nemen.Tevens hebben diverse vierspantoppers toegezegd om deze wedstrijd mee te rijden, waaronder Boyd Excell en Theo Timmerman. Als u dit spektakel mee wilt maken, kunt u via Waal en Linge uw kaartjes bestellen.

Opgeven kan via reneschuiling@planet.nl de kosten bedragen € 10.- per kaart.

Voor meer info kijk op www.hoefnet.nl/strijdderdistricten.

 

Geplaatst in Laatste Nieuws | Reageren uitgeschakeld

Betuwe cup

Afgelopen weekend heeft de 3e wedstrijd van de Betuwe Cup plaatsgevonden in Kapel Avezaath.Ondanks de barre weersomstandigheden, met wind en regen, lieten de menners zich niet uit het veld slaan, en werd er in de finale om iedere seconde gestreden.

Het was weer een strijd tussen de Brabanders en de Betuwenaren. Lees verder

Geplaatst in Laatste Nieuws | Reageren uitgeschakeld

Nieuwsflits

De laatste activiteiten van 2014 zijn een feit!

27 december was de oliebollenavond op manege de Hartenhoeve in Deil. Door de enorme sneeuwval op zaterdagmorgen was het helaas niet verantwoord om met de paarden op pad te gaan. We hebben besloten de gezellige avond toch door te laten gaan. We hebben met elkaar een leuke vaardigheid gereden, met quads van familie de Raad.

Ad van Zandwijk en Johan van Cleef, onze trouwe oliebollenbakkers waren weer goed bezig door iedereen van heerlijke oliebollen te voorzien. Beslag werd geleverd door familie  van Harten.

30 december vertrok weer een volle Hatrobus richting Mechelen.

Daar hebben we met z’n alle genoten van het springen, horseball en natuurlijk de mooie indoormarathon waar we uiteindelijk voor gingen. We mochten met z’n allen mee maken dat Koos de Ronde met de hoofdprijs naar huis mocht.

A.s. donderdag 8 januari komt Countrymill uit Nijkerk bodyprotectors presenteren. Dit is in de Hartenhoeve in Deil, tijdens de wekelijkse menles.

Voor de flyer klik hier

Geplaatst in Laatste Nieuws, Nieuwsbrief | Reageren uitgeschakeld

Kerstfair

Kerstfair

De eerste dag van de jaarlijkse kerstfair zit er al weer op.

De dag begon erg hectisch omdat de kerstman pakken uit de tent van Waal en Linge verdwenen waren maar gelukkig waren er in de middag alweer nieuwe pakken beschikbaar.

Door de omweer en slecht weer heeft helaas niet de volledige ochtendploeg kunnen rijden maar in de middag werd het weer beter en konden de twee sleeen met paarden rond rijden.

Graag wil ik namens het bestuur Johan, Silvia, Herman en Cor en natuurlijk hun grooms bedanken voor de inzet van vandaag

 

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Nieuwsbrief december 2014

Klik voor de nieuwbrief —> Nieuwsbrief dec 2014

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

DV 29 november 2014

Dressuur/Vaardigheid
In de mooie locatie van Manege de Lappenheide te Acquoy werd op zaterdag 29  november 2014 een dressuur vaardigheid gehouden.

Zie hier  ->    Uitslag tweeonderdelen WenL 29 nov 2014

 

 

Geplaatst in Laatste Nieuws, Wedstrijden | Reageren uitgeschakeld